Thuis

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Liling Dacheng Ceramisch de Industrieco., Ltd in Liling, de Provincie van Hunan wordt gevestigd, is gewijd aan het behandelen van ceramische tablewares in de loop van de jaren. Onze fabriek heeft nauw samengewerkt samen om onze klanten van het beste te voorzien in termen van tarifering, vervaardigd en ontworpen. Er zijn twee productielijnen in onze fabriek om de kleur verglaasde vaatwerken op hoge temperatuur profesionally te produceren. Al onze producten steken in oven in brand meer dan 10 uren en de vurentemperatuur is meer dan 1280 centigrades. Dat maakt onze producten duurzaam. Geen probleem om extrem koud en te verdragen heet tijdens gebruik. Alle ruw lichaam zal refinishment door handwork vóór verglazing zijn. Dat kan het gekwalificeerde tarief verhogen en maakt de producten meer geraffineerd.

 Onze hoofdproducten zijn ceramische mokken, kommen, platen, koffiereeksen in verschillende in reliëf gemaakte stijlen .such as, reactief verglaasd, gegraveerd, met de hand geschilderd steengoed, en het porseleindiner plaatst Onze ceramische producten is veilig voor microgolf en afwasmachinegebruik. zij kunnen de normen samenkomen door FDA op lood & cadmiumversies samen met Steunen 6 5 worden bepaald die van Californië. Behalvedeverordeningenvan deV.S., zijnonzegoederengekwalificeerd dievoornormeninanderelandenookwordenbepaald.
 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

 

 

Met onze eigen ontwerpers en R&D-personeel, kunnen wij met OEM en ODM projecten werken., Elk jaar dat wij bij de externe tentoonstellingen zijn, verzamelen onze ontwerpers aan boord de heldere ideeën van om de tendens van de continu veranderende markt te volgen, zal het ontwerpteam voor het ontwerpen voor de nieuwe producten verantwoordelijk zijn, vanaf de vraag van onze klanten verpakken, bestuderen wij de behoeften van onze klanten, en adviseren tendenspunten regelmatig aan onze klanten.
 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd
Wij zijn een snel het groeien bedrijf, en wij werken als groep, met verenigbare kwaliteit samen en concurrerende prijzen, konden wij de eisen van onze klanten ontmoeten en hun behoeften tevredenstellen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

 

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

 

 

 

 

2009-deGevestigdede deEssentieinvoerenUitvoer dievanTchang-cha dieCo., Ltd, mensen uitwisselenslechtséénineenruimtewordengewerkt.

 

2011-toevoegend4mensen om zichvandegloblemarktenuit te breiden

 

2014-Bewogenaandecommerciëlebureaubouwenbeginaanattenedtentoonstellingshandeltonen

 

2015-Buildedhetprofessioneleontwerperteamentechnicusteam omdenieuweproductenvooronzeklantenspeciaalte ontwikkelen

 

2016-breidonsteam uit omdebeteredienstenmeergoedeproductenaanmeerklantenoverdewereldte voorzien.

 

2017-kochthetbureaugebouwaangeziendezakenbehoefteuitbreiden

 

2018-buildedonzeeigenfabriekaangeziendeordevan deklantmeersteeg

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 150~180

Jaarlijkse omzet : 2000000 -2500000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de reeksen van het porseleinvaatwerk voor verkoop Van goede kwaliteit de reeksen van het porseleinvaatwerk voor verkoop