Thuis

Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit de reeksen van het porseleinvaatwerk voor verkoop
Van goede kwaliteit de reeksen van het porseleinvaatwerk voor verkoop
Klantenoverzichten
Dacheng is een professionele fabriek met goede kwaliteit en de goede dienst. Goede partner!

—— M. Jilong Fan

Wij werkten met Dacheng samen meer dan 7 jaar. Zij die altijd ons verrassing brengen. Wij houden van met hen samen te werken!

—— M. Jason Orn

Beste Ellen Uw onthaal, ben ik zeker ik de juiste keus maakte: -) Zich Verheugt op de steekproef en de verdere samenwerking! Vriendelijke groeten Marck

—— Marck

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

 • lopende band

  Er zijn enkelen professionele productielijn in Dacheng en de productiecapaciteit is rond 20000pcs per dag. Het productieproces zoals hieronder 

   

  (1) het maken van klei en glans (wij hebben professionele klei en verglazen machine om klei te maken en door ons te verglazen)

   

  (2) vormend (wij hebben hoofdzakelijk twee gestalte gevend manieren. Er zijn het rollen en afgietsel op hoge temperatuur)

   

  (3) het schoonmaken van het klei ruwe lichaam 

   

  (4) verglazend (Er is verschillende verglazingsmanier in onze fabriek. Zoals etc. het onderdompelen van glans, die glans, pauling glans bespuiten.

   

  (5) in brand stekend (wij die gewoonlijk in centigrades van 1280 in brand steken. De temperatuur is hoger dan de normale steengoedfabriek. Dat maakt onze producten duurzaam en de glans is zeer hoge blikken - kwaliteit)

   

  Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

   

   

   

 • OEM / ODM

  Er is 5 technicusingenieur en de ontwerper in ons bedrijf om de fabriek te steunen kan de aangepaste producten en ontwikkelde nieuwe producten voor klanten in elke seizoen en markt doen. Klanten slechts behoefte om daadwerkelijk steekproeven of kunstwerk voor ref te voorzien. Wij kunnen de steekproeven als hun verzoek maken. Zoals gebruikelijk. De steekproeventijd voor het exsisting van steekproeven is 7-10days. Voor de aangepaste steekproeven. De steekproeventijd is rond 10-15days.

   

  Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

Contactgegevens
Liling Dacheng Ceramic Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Ellen Wu

Tel.: 86-15111076734

Fax: 86-731-84681391

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)